Драма в семейството на Наталия Симеонова

Наталия Симеонова е горда баба на малкия Камен, който е на година и половина, но един голям проблем помрачава щастието й. Известната водеща е разделена както с бебето, така и с майка му – нейната племенничка Ирена, която роди миналото лято отвъд Океана.

Тя е дъщеря на сестрата на Симеонова – Светлана, която от 20 години живее в Ню Йорк. Точно заради това Наталия все още не е виждала на живо малкия си внук, а само по Скайп и няма търпение като отмине пандемията да пътува до САЩ, за да го гушне.

Иначе на Наталия още й е рано да става баба, защото дъщеря й Виктория е студентка по психология в Софийския университет и все още няма намерения да става майка. Освен, че заляга над учебниците, тя работи и като гримьорка и дистрибутор на скъпа козметика. Вики има и собствена дамска метъл група, с която издаде нов сингъл от дебютния си албум през пролетта. Визуално момичето е копие на майка си от времето, когато Наталия минаваше за една от най-големите красавици в родния хайлайф и водеше музикалното предаване Рококо.

Сестрата на Наталия пък заминава за САЩ още преди 20 години, за да работи като преподавател по английски език в елитен университет. Там отглежда и дъщеря си Ирена, която е омъжена за българина Христо. Двамата живеят в Чикаго със сина си Камен, пише Галерия.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share