Доверие никога! Тези зодии те гледат в очите и те лъжат

Доверие никога! Тези зодии те гледат в очите и те лъжат

Трудно е да знаем на кого да се доверим. Още повече, че за много хора лъжата е ежедневие и толкова са свикнали с това, че не осъзнават какъв голям проблем имат. Рядко казват това, което мислят и винаги ще намерят за какво да те излъжат, колкото и дребно да е то. Това са 3-те зодии, които много послъгват, пише аctualno.com.

Овен

Овните лъжат за щяло и нещяло. Свикнали са да им се разминава, за това и не променят лошия си навик. Когато усетят, че става напечено, те лъжат. Това е защитната им реакция и правят това, за да изглеждат добре в очите на другите. Овните са имали много връзки, в които са изневерявали, но трябва да запомните, че те правят това само и единствено, когато не държат на човека до себе си. Когато открият истинската любов, лъжите спират или поне сериозните такива. Никога няма да спрат да крият малките си гафове.

Скорпион

Представителите на тази зодия не обичат да им се иска сметка. Когато някой прави това, те са способни на чудеса, за да си измислят версия, която ще е най-далеч от истината. Скорпионите се смятат за много независими и не усещат нуждата да казват всичко и на всички. Лъжите за тях за ежедневие и не се усещат, че с тях могат да нараняват. Те са способни да излъжат и най-близките си хора, ако това ще ги предпази от скандал, мъмрене или осъждане.

Риби

Рибите обичат да крият истината от всички, дори и от себе си. Често се самозаблуждават и се опитват да си втълпят неща, които нямат нищо общо с реалността. В любовта Рибите лъжат най-много. Те остават верни на много малко партньори. Лъжите им са свързани главно с жаждата им за свобода. Когато ги попитат къде са били, много вероятно е да си измислят нещо, за да скрият истината. Държат на личното си пространство и крият истината, за да не им се бъркат в живота. Непоправими са, докато не се влюбят истински.