Добри хора! Анонимен дарител преведе 80 000 лв. на болната майка Поли

Вълна от съпричастност към Поли Антонова, която се бори с тежко онкологично заболяване. Майката на две деца е в турска болница, а за лечението ѝ са нужни 250 000 лева – сума, непосилна за семейството.

След като за историята на 31-годишната Полина бе разпространена в медиите и социалните мрежи, анонимен благодетел е дарил 80 000 хиляди лева. Така от необходимите 250 хил. лева за лечението ѝ са събрани малко над 170 хиляди.

Вчера бе направена първата химиотерапия и предстои лекарите да кажат колко още ще бъдат необходими за нейното излекуване.

„Нашият любим човек, нашата невероятна Поли, преминава през едно от най-големите предизвикателства в живота си – битка с коварен рак. Въпреки че пътуването й беше изпълнено с трудности, тя остава силна, решителна и пълна с любов, точно както винаги. Поли в момента е в болница в Турция, заобиколена от грижовни медицински специалисти, които правят всичко възможно, за да й помогнат да оздравее.

Тя показа забележителна сила, започвайки да се храни отново и дори успявайки да направи няколко стъпки извън леглото. Докато продължаваме да я подкрепяме, ние сме свидетели на нейната устойчивост и издръжливост. Въпреки че има леки подобрения, все още предстои дълъг път.

Паричните средства, необходими за лечението на Поли, намаляват бързо, което прави вашата подкрепа по-важна от всякога. Вашата доброта и щедрост вече са имали значително въздействие върху нашето пътуване и ние сме невероятно благодарни за всяка проява на състрадание и любов“, казва съпругът на Поли Десислав Соколов.

В петък от 18 ч. на площада в Своге ще се проведе благотворителен концерт, а през деня в професионална гимназия „Велизар Пеев“ ще има благотворителен базар.

Ето как още можете да помогнете на Поли:
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG74BUIN95611000706952
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Полина Георгиева Антова

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share