Добри новини за Сашка Васева от Германия

Добри новини за Сашка Васева от Германия

Добри новини дойдоха от Германия за попфолк звездата Сашка Васева. След тежкия период на операции, болници и възстановяване, Дупнишката мадона постепенно достига до състояние, в което сама да се грижи за себе си.

Наскоро първата дама на фолка напуснала санаториума край Мюнхен и след месеци ходене по мъките, се е прибрала в дома на съпруга си в Германия, информира „Уикенд”.

Бизнесменът Христо Бакърджиев продължава да се грижи за здравето на половинката си и е непрекъснато покрай нея.

Васева се чувствала крехка и слаба, но не минавало и ден, в които да не пита мъжа си кога ще се прибира в България. Като изключителна родолюбка, тя настоявала да се прибере още през август. Христо обаче бил категоричен, че трябва да укрепне още малко, за да може да пътува. Изпълнителката на „Левовете в марки” вярвала, че зрението ѝ ще се завърне и ще може да пее отново на голяма сцена.

Децата на Сашка също искали да се прибират, защото тъгували по българските си приятелчета. Христо намерил няколко свободни дни и отскочил с дъщеря си до София по работа. Синът му и певицата останали в Германия с надеждата, че съвсем скоро и те ще видят България.