Димков съветвал да не пазим стари дрехи, на лошо е

Димков съветвал да не пазим стари дрехи, на лошо е

Големият български лечител Петър Димков ни е завещал доста мъдри съвети. Някои от тях са свързани не само с лечението, но и с облеклото. Известен факт е, че всяка вещ, с която разполагаме, попива от нашата енергия.

Това обаче се отнася особено до дрехите. Те са ни като втора кожа и в непосредствена близост до нас. Така поемат от емоциите ни, от събитията, които ни се случват, от настроението, даже и от здравето ни. Винаги от значение е как се обличаме, на какви цветове се спираме и останалите детайли, свързани с излъчването ни.

Когато носим черно, ние всъщност не вярваме на светлината, почерняме душата си, споделя Петър Димков. Желателно е да обличаме по-живи цветове, които ще ни карат да се усмихваме и да гледаме по-ведро на света. Всъщност да раздаваме старите си дрехи е душевна терапия.

С тях ние изнасяме от дома си лошата енергия, която ни е заобикаляла. Дори да сте имали хубави моменти с някои от старите си дрехи, отново не ги пазете. Така давате път на новото в живота си, категоричен е Петър Димков.