Джъстин Тимбърлейк сподели страхотна новина за семейството си

Един от любимите членове на бившата бой банда от 90-те год. Ен синк – Джъстин Тимбърлейк съобщи, че е станал татко за втори път. Двамата с актрисата Джесика Бийл вече се радват на едно момченце, но още през юли в медиите се заговори, че радостта им вече е двойна.

Новината бе потвърдена от самия Джъстин едва сега в шоуто на Елън де Дженерис, като дори издаде и името на новороденото – Файниъс.

„Той е невероятен и изключително сладък. И никой вкъщи не спи вече“, споделя Тимбърлейк в телевизионния ефир. Певецът не можа да скрие и факта, че той, съпругата му и първородният му син са изключително щастливи и развълнувани от появата на новия член в семейството. По-големият, Сайлъс, който вече е батко е много радостен, че вече си има братче и помага в грижите за него.

Припомняме ви, че точно 8 месеца, преди Джъстин и Джесика да станат родители за втори път, в медиите изтекоха скандални снимки, които едва не разрушиха звездното семейство. Тимбърлейк беше заснет как се забавлява с друга актриса, като на всичкото отгоре сватбената халка липсваше на ръката му. Той и колежката му, с която по това време снимаха филм, изглеждаха много близки и нищо в поведението на Джъстин не издаваше, че очаква второ дете и е обвързан сериозно.

Джъстин първоначално предпочете да запази мълчание по темата, но след няколко седмици се извини публично на Джесика, като поясни, че между него и актрисата, с която е бил заснет, няма нищо друго, освен приятелски чувства. За щастие, към днешна дата, семейство Тимбърлейк живее в мир и любов, пише Хот нюз.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share