Джулиана Гани кръсти сина си Давид

Джулиана Гани кръсти сина си Давид

След тежката седмица, която Джулиана Гани имаше, по време на която преживя неприятен инцидент на връщане от Румъния, тя я завърши по християнски – в неделя покръсти сина си Давид!

„Честито ни християнче“ споделя самата Гани, и после допълва: „Свето кръщение на Давид! Празникът продължи със специалното участие на любимите ни Маша и Мечока! Щастлива съм, че усмивката не слезе от лицето ти цяла вечер. Пожелавам ти всяка твоя стъпка да бъде осеяна със светлина, с най-чистата вяра, благодат и все така да растеш в свят на добрина и обич“.

И макар че наследникът ѝ не изглежда очарован на официалната снимка от църковната церемония, в сторитата и видеата на известната му майка се вижда, че настроението му се подобрява, когато отбелязват празника в известен столичен детски център. Вижда се и че те не са първите звезди, посетили мястото, а са взели пример от „колегите си по известност“ Златка Райкова, Александра Богданска, Теа и Наум Шопови, Орлин Горанов, Антоанет Пепе, както и други известни майки инфлуенсърки.

Празникът е бил достойно бляскав, с красиви декорации, дизайнерска торта и приказни кътове, точно като за звездни принцове и принцеси.

Засега има само слухове кои са кръстниците, а дали това парти не е подготовка и за друго бебешко такова, предстои да разберем.