Джошуа: Пулев е първият, да идва следващият! Весела Коледа!

Антъни Джошуа бе изключително развълнуван от победата си над Кубрат Пулев. Британецът сподели, че боксът е свързан с повече действия и по-малко приказки. Ей Джей също така коментира и евентуалния си следващ съперник, както и амбицията си да стане безспорен шампион.

„Уембли Арена“, нека да вдигнем шум. Благодаря ви за подкрепата. Боксът е свързан с повече действия, а не приказки. Това видяхме днес.

Знаех къде да вкарвам ударите си. Надявам се феновете да оценят това, което направих днес – повече бокс, по-малко говорене.

Попитайте тълпата какво искат да видят. Следващият ми мач е работа на Еди Хърн. Искам да преследвам всички колани. Ако е Тайсън Фюри – нека е той. Не ме интересува кой ще бъде следващият ми съперник.

Готов съм да се бия с всеки, само не и с мен. Благодаря на всички. Весела Коледа. Не мога да се отпускам, тъй като съм шампионът. Искам възможно най-скоро отново да се бия. Нокаутирам ги един по един. Пулев бе първият“, каза британецът.

Тервел: Подкрепете брат ми!

Тервел Пулев подкрепи брат си в социалните мрежи, след като Антъни Джошуа нокаутира Кобрата в Лондон.

„Невинаги нещата протичат, както ние очакваме или ни се иска. По-важното е как приемаме това, което ни се случва. Гордея се с моя брат затова, че въпреки разликата във възрастта опита и игра на това ниво. Игра докрай без извинения!“, написа Тервел на официалната си Facebook страница.

„Той е добре сам по себе си, но въпреки всичко истинските българи ще го подкрепят, вместо да го нападат. Както казах преди мача, жертва само себе си и плати само той цената да е на този ринг със световния шампион в четири от петте титли“, добави братът на Кобрата.

„Ако нашите родители можеха да си кажат мнението, щяха да са горди, че е опитал нещо голямо!“, завърши Тервел Пулев.

Андреа гледа боя на Кобрата от третия ред

Бившата/настояща приятелка на първото ни боксово кроше Кубрат Пулев – Андреа, показа ексклузивни кадри от залата, където след броени минути ще се състои мачът на годината между любимия й и Антъни Джошуа от „Уембли“.

На снимките се вижда как Андреа е снимала ринга от третия ред, рекламните пана за суперсблъсъка, а накрая и самата себе си, с редовните филтърни обработки и облечена предизвикателно. Теодора Андреева беше дълги години партньорка на Кобрата.

Двамата се разделиха в началото на тази година след бурни препирни и разкрития за интимния им живот. Отскоро обаче Пулев и Андреа отново се появяват заедно – първо в реклама на водка, а сега и на ринга.

Previous post Стюардесата Ваня грабна 100 000 лв. от „Фермата“
Next post Привърженици на Тръмп на протести, стигна се до насилие