Джордж Клуни разказа за враждата си с Ръсел Кроу

Холивудският актьор Джордж Клуни разказа пред мъжкото списание GQ за дългогодишната вражда със своя колега Ръсел Кроу. Клуни твърди, че звездата от „Гладиатор“ се изказвал негативно за него още преди 15 години.

„Изведнъж като гръм от ясно небе той заяви: „Не съм продажен като Робърт де Ниро, Харисън Форд или Джордж Клуни“. Откъде, по дяволите, му хрумна това?!“, възмущава се Клуни.

Актьорът си припомня още, че в различни периоди е имал разногласия с журналисти от издания като TV Guide и Washington Post. Той признава, че вече се чувства уморен от конфликти с колеги. По думите му, сега му е много по-интересно да гледа тв шоуто на супермодела Криси Тейгън.

През 2018 г. Джордж Клуни бе обявен от Forbes за най-високоплатения актьор. За една година той успял да заработи 239 милиона долара, въпреки че в съответната година не излязъл нито един касов хит с негово участие. Голяма част от приходите му са от продажбите на компанията производител на текила Casamigos, един от основателите на която е именно Клуни.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share