Джордж Клуни защити псуващия екипа си Том Круз

Актьорът Джордж Клуни защити колегата си Том Круз, който напсува хора от екипа си, нарушаващи мерките за социална дистанция по време на снимките на „Мисията невъзможна 7“. За това разказа Интернет-изданието E! Online, позовавайки се на радио Sirius XM.

В разговор с радиоводещия 59-годишният Клуни заявява, че според него Том Круз е постъпил правилно. „Той не е преминал границата. В дадената ситуация той носи отговорност за всички, така че е абсолютно прав. Ако производството на филма спре, мнозина ще изгубят работата си. Хората трябва да осъзнаят това и да си носят отговорността“, казва актьорът.

Въпреки защитната пледоария, Клуни отбелязва, че ако подобно нещо се бе случило на негова снимачна площадка, той би реагирал по друг начин. „Така, както се е държал Круз, просто не е в моя стил. Мога само да предполагам как бих реагирал в подобна ситуация. Но ние не знаем всички обстоятелства. Може би неговите колеги вече десет пъти са нарушавали правилата преди това“, предполага той.

Повод за коментарите даде прясна случка, при която холивудската звезда Том Круз грубо наруга членове на екипа на „Мисията невъзможна 7“ във Великобритания, които стояли прекалено близо един до друг на снимачната площадка. Запис с псувните му изтече в Мрежата. Крус освен изпълнител на главната роля е и продуцент на филма, снимките за който вече веднъж бяха прекъсвани заради случаи на коронавирус сред екипа.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share