Дженифър Анистън: Ще обичам Брад до края на живота си!

Актьорите Дженифър Анистън и Брад Пит не спазиха обещанието да са заедно, докато смъртта ги раздели. Холивудската красавица обаче ще обича бившия си съпруг до последен дъх.

Това издаде самата тя в неиздадено още интервю за сп. Vanity Fair, твърдят медиите зад Океана.

„Обичам Брад. Наистина го обичам. И ще го обичам до края на живота си. Той е фантастичен мъж. Не съжалявам за нито една прекарана с него минута. Прекарахме заедно седем забързани години. Научихме много един за друг – и за лекуването, и за забавлението“, обяснява звездата от култовия ситком „Приятели“.

Екранната Рейчъл Грийн се чувства истинска късметлийка, че изобщо познава мъжа, който я остави заради Анджелина Джоли. „Много си помагахме и истински ценя това. Беше красива и сложна връзка“, допълни тя.

Феновете на двойката продължават да таят надежди да ги видят отново заедно, особено поради факта, че през последните две години Джен и Брад се събират все по-често – включително по рождени дни.

Припомняме, че към момента звездата от „Имало едно време в Холивуд“ влиза в графата „обвързани“. От известно време той се среща с 27-годишната немска манекенка Никол Потуралски. Спекулира се, че младата красавица ще го дари със седми наследник

„Връзката им се разви много бързо. Бебето не беше планирано, но е факт и сега те са в сладко очакване. И двамата искат момиче, особено Никол, която вече има син“, каза техен близък, а двойката все още не е коментирала публикациите.

Междувременно Пит се бори за останалите си шест деца. Холивудският ас се яви в съда с желание той и бившата му изгора Анджелиа да си разделят 50/50 правата за малчуганите.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share