Джена се завръща на сцената два месеца след раждането

Джена се завръща на сцената два месеца след раждането

Една от най-обичаните фолк изпълнителки – Джена, която стана майка за втори път преди два месеца, съобщи голяма новина, с която зарадва многобройните си почитатели.

Певицата вече е възвърнала предишната си топ форма и тръгва на участия, за да се срещне със зажаднявала публика, която не я виждала вече половин година, пише Шоу Блиц.

Това лято Джена ще кръстосва предимно родното Черноморие, където туристите от цяла България ще имат възможност да се срещнат с любимката си и да чуят на живо едни от най-обичаните песни. Слънчев бряг, Созопол, Приморско, Царево, Несебър, Китен и Бургас са морските курорти, които ще посрещнат Джена след завръщането ѝ на музикалната сцена.

Пловдив, Стара Загора, Велинград и Дупница също ще имат уникалната възможност да са сред първите градове, в които ще пее тяхната любимка.

Завръщането на Джена ще е и с нов летен хит, обяви самата тя в социалните мрежи. „Чакаме с нетърпение новата песен. Сигурен съм, че изненадата ще е приятна и ще направиш лятото още по-горещо с гласа си“, гласи един от коментарите.