Денислава правила секс с трима от участниците в „Игри на волята“

„Игри на волята” 5 се оказа не само арена на физически сблъсъци и интриги, но и на разюздан секс. И всичко това заради красавицата Денислава Велкова, пише „Уикенд” от свой отлично информиран вътрешен източник.

Младата дама, чиято майка Виолета Стайкова също е сред претендентите за голямата награда, е имала интимни отношения с трима от участниците – едни от най-впечатляващите мъже в „Игрите” – Мастагарков, Мартин Николов – Елвиса и Рълев.

Първият, с когото Дени е правила секс бил манекенът от Пловдив. Бившият на фолк легендата Деси Слава любил хубавицата на „Старейшините” в храстите край Дивата река.

„През нощта ставаха тези неща. Камерите тогава са изключени, а надзирателят, когото продукцията е назначила да следи за зулуми, е с притъпена бдителност. След като се насити на Благо, Денислава се прехвърли на Мартин Николов и седмици наред двамата разменяха нежност и страст. Цялата продукция знаеше, че са любовници. Третият ѝ „тъпкач” в шоуто пък е победителят – Иван Рълев”, обяснява информаторът.

И допълва, че чалга дивата Емануела своевременно научила какви ги е вършил в риалитито дългогодишният ѝ годеник Елвиса и именно затова го натирила. Фолк звездата дори била на косъм да разкаже публично какви са ги вършели в шоуто, но била помолена от хора от екипа да не го прави.

Преди да влезе в праймтайм формата на NOVA, Велкова беше гадже на популярния актьор, певец и търговец на коли Кристиан Кирилов. Днес двамата вече не са заедно, разделили се по инициатива на екранния Митак от „София – ден и нощ”. Дали пък и той самият не е разбрал за секс подвизите на Денислава със съотборниците ѝ в „Игри на волята”?

„Когато тя излезе от предаването, изкарахме още малко заедно, но вече не беше същото. Леко се поотдръпнах и накрая решихме да се разделим без много шум. Връзката ни беше голяма грешка. Все едно, че не бях аз през времето, в което бях с Дени. Раздялата с нея е най-лесната в живота ми. Нито за секунда не се поколебах, че не сме един за друг. От два месеца съм без жена в живота си”, сподели неотдавна бившият на палавницата.

В момента Дени твърди, че няма сериозна връзка. Според запознати обаче това не означава, че не се среща с избрани мачовци. Последната ѝ бройка бил охранител в един от най-популярните столични клубове в центъра на София.