Деликатна ситуация за „армейците“ и Саша Илич

Треньорът на ЦСКА Саша Илич може да се наложи да се справя със сериозни неприятности в невралгични зони в последните два мача за сезона. Те са свързани с двата фланга, където титулярните му халфбекове висят с жълти картони, информира „Тема Спорт“.

По-сериозен е проблемът с Тибо Вион, който се представя на солидно ниво по лявото крило в последните мачове, но има 8 официални предупреждения през кампанията. При ново такова той ще бъде наказан за две срещи и на практика сезонът за него ще приключи. Предвид тежката контузия на Брадли де Нойер, подобно развитие ще отвори голяма дупка на левия фланг. Най-логично звучи тя да бъде запълнена с преместването на Иван Турицов, а Маурисио Гарсес да бъде върнат като десен халфбек. Родният национал обаче също е застрашен от санкция за един двубой, тъй като е с 4 жълти картона на сметката си.

Ако и Турицов, и Вион получат официални предупреждения срещу Локомотив Пловдив в събота, ситуацията за Саша Илич ще бъде изключително тежка в домакинството от 34-ия кръг на ефбет Лига срещу ЦСКА 1948.

„Армейците“ изостават с 1 точка от Лудогорец във временното класиране.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share