Двойки зодии, между които любовта е невъзможна

Всеки човек може да се влюби в някого, който изобщо не е подходящ за него. В такива случаи сърцето не слуша разума, не слуша и обстоятелствата, не слуша дори крещящите знаци, които се явяват пред него. Зодията също има значение тук. Според астрологията между някои зодиакални знаци съществува тотална несъвместимост. Между тези зодии не би могло да има трайна и хармонична връзка.

Кои са зодиите, които никога не си пасват в любовта?

Овен и Рак

Между Овен и Рак нещата просто не могат да се получат. Когато тези две зодии са във връзка, нещата между тях се случват изключително бързо. Страстта е силна, а романтиката е на момента. Какво по-хубаво от това, ще каже някой? Защо да чакате щастието, когато то е тук и сега. Да, но с течение на времето Овенът и Ракът много бързо разбират, че не са родени един за друг. Тези две зодии разбират живота по коренно различен начин. Имат различни очаквания от бъдещето, нуждаят се от време, за да установят доверие помежду си. Детайлите в разбиранията за живота обикновено предизвикват поява на голяма пропаст между тях, което с течение на времето се изяснява все повече и повече. Раците са дълбоко емоционални. Те обикновено са готови да останат в отношения, които не им носят удовлетворение, докато Овните са склонни бързо да продължат напред, след като осъзнаят, че партньорът им не е за тях.

Близнаци и Скорпион

Умът на Близнаците е свободно движещ се. Той е изпълнен с противоречиви мнения, нагласи. Лута се в търсене на своята истина. Често не я намира през целия си живот, защото в него живеят двама души, които са на различни мнения. Скорпионите, от друга страна, знаят какво точно искат от партньорите си и го искат веднага. Те са контролиращи. Имат крещяща нужда да знаят къде, с кого и защо се намира партньорът им във всеки един момент. Тази ограничаваща черта отблъсква изключително много Близнаците. Ако Скорпионът се чувства в опасност, той няма да инвестира цялото си сърце, време и внимание към партньора си. Близнаците пък се чувстват притиснати в такава връзка. Те са приключенци, загадъчни личности, не обичат да разкриват себе си докрай, въпреки че са общителни и бъбриви. Предпочитат отношенията да остават на повърхността.

Козирог и Стрелец

Козирогът е трудолюбив, целенасочен, здраво стъпил на земята. Той не предприема необмислени стъпки. Измерва щателно всеки риск, докато вземе решение. Това важи не само в работата, но и във връзките и всичко, с което се захване този зодиакален знак. При Стрелеца не е така. Той е приключенец. Обича да експериментира. Не харесва скуката във връзките и рутината в ежедневието. Предпочита вълнуващите и спонтанни отношения. Ето защо, ако изобщо пламне любов между тези две зодии, фундаменталните различия между тях в даден момент ги разделят. Те просто разбират света по различен начин. Стрелецът не обича да се ограничава от време, пространство, докато Козирогът е точен и очаква същото от партньорите си. Стрелците са романтични и страстни, спонтанни са и обичат изненадите. Козирогът е стабилен реалист, който смята тези неща в любовта за лигавщина, пише az-jenata.bg. Ако тези два знака са във връзка скоро идва момент, в който започват да се дразнят един на друг за дреболии, които в крайна сметка провалят отношенията.

Телец и Водолей

Телецът е много стабилен и предсказуем. Това важи във всички решения, които взима, включително в любовта. По отношение на романтиката, той също е много предсказуем за половинката си. Партньорът на Телеца винаги знае какъв ход ще предприеме той – какво ще сготви за вечеря или за изненада, как ще реагира в дадена ситуация, какво ще подари за празник и дори как ще се държи в леглото. Това е изключително влудяващо за спонтанния Водолей, който е всичко друго, но не и рутинен човек. Водолеят е изключително спонтанен и непостоянен, като представител на въздушните зодии. Той обича оригиналността. Обича да изненадва себе си, но обича и да бъде изненадван. Само така пламъкът на любовта се поддържа при него. Ако Водолеят е склонен да разчупи нещата, Телецът е този, който продължава по установения път. Това води до разрив между тези две зодии.

Лъв и Риби

Рибите са много чувствителна зодия. Те са надарени с природна мъдрост. Усещат душата на партньорите си. Разчитат ги като отворена книга. Лъвовете са смели, изпълнени с любов, която с охота раздават. Лоялни са към партньорите си и искат същото от тях. Лъвовете имат склонността да постигат целите си на всяка цена, независимо от това дали ще престъпят закона или не. Ако се приберат вкъщи и започнат да разказват как е минал денят им, как са постигнали повишение за сметка на колега, когото са прецакали, Рибите моментално ще заемат другата страна – страната на справедливостта. Това е само част от примерите, които бележат тоталните различия във виждането на света за тези две зодии. В много случаи Лъвът има усещането, че партньорът му Риби не стои зад гърба му. Рибите пък са разочаровани от методите на Лъва.

Дева и Везни

Девите са остроумни и интелигентни. Те имат непоколебимо реалистична нагласа към света. Изключително прагматични са. Не се притесняват, че животът има и лоши страни, защото са наясно с тях. Нищо не е в състояние на ги изненада. Затова и толкова добре се справят с предизвикателствата всеки ден. Това може да е ценно за повечето хора, които взимат пример от Девите, но не и за Везните. За тях романтиката и връзките са нещо дълбоко възвишено. Склонността на Девите да принизяват романтиката до битовизма кара Везните да се отдръпват от партньорите си Деви. Те обичат да летят в облаците, а Девата бързо ги сваля на земята. Везните са оптимисти в любовта и живота. Те обичат да гледат на него винаги откъм розовата страна, понякога дори прекалено. В очите на Девата изглеждат прекалено наивни.