Двойка иска да превърне извънбрачния секс в нова религия

Двойка иска да превърне извънбрачния секс в нова религия

Британска съпружеска двойка, регистрирана в платформата за суингъри Sexlog, поискала да създаде своя собствена „църква“, за да привлече към движението възможно най-много последователи. И това няма да е никак трудно: броят на женените двойки от Мъгливия Албион, които практикуват извънбрачен секс, се е увеличил с 50% през последните десет години. Това означава, че около 1,5 млн. души в страната имат съответния сексуален опит, информира Daily Star, цитиран от БЛИЦ.

Артур Урсо и Луана Казаки са споделили идеята си със своите последователи в социалните мрежи и са обяснили защо хората трябва да възприемат техния опит възможно най-скоро.

„Това е най-доброто, което сме направили за нашите отношения и кариери“, казва Луана Казаки, професионална суингърка.

Двойката печели около 56 хил. паунда месечно в онлайн услугата OnlyFans. Там Артър и Луана публикуват свои откровени снимки и видеоклипове.

„Искахме да отворим училище за суингъри, но после осъзнахме, че с нашите амбиции това трябва да бъде нова религия“, заявява Артър Урсо, професионален суингър.

Двойката вярва, че суингърите не бива да се крият по ъглите: тяхното увлечение трябва да се уважава, както всяко друго. За тази цел те искат да освободят последователите си от „чувството за срам, наложено от обществото“.

Не всички обаче споделят техния ентусиазъм. Потребителите в мрежата са разделени на два лагера: едните подкрепят начинанието на двойката, а други, напротив, смятат, че то е признак за деградацията на нацията.

„Какво трябва да очакваме от нашето общество и бъдещите поколения? Живеем в свят, забравен от Бога. Време е за второто пришествие“, пише Jojo1066.