Даниел Моралес: Този отбор има качества и характер

Даниел Моралес: Този отбор има качества и характер

Наставникът на ЦСКА Даниел Моралес сподели впечатленията си след поражението от „Йънг Бойс“. Моралес направи това при пристигането на тима в България.

„Доста неприятно беше това, което се получи. По време на полета успях да гледам поне малко от мача. Мисля си, че трябваше да изиграем някои ситуации по-спокойно. Получиха се неща, които за първи път виждам. За съжаление, тези неща се случват. Този отбор има качества и характер.

Има и следващи мачове. Мисля, че мач с мач не си прилича. Влязохме много лошо в мача. Вкараха ни гол още в първата минута и стана много трудно. Не успяхме да контролираме нещата. Чак през второто полувреме някои неща се подобриха“.

„Когато мачът свърши, гледаш реално нещата. Треньорите имаме няколко секунди и минути, в които трябва да взимаме решения. Аз съм далеч от това ниво да взимам правилни решения за секунди. Не искам да се оправдавам с изкуствената трева. Не ни вкараха головете заради изкуствената настилка. Теренът беше по-твърд и топката вървеше по-бързо.

Мисля, че ще си вземем поука и ще има корекции. Всеки треньор се опитва да направи различни неща. До реванша с „Йънг Бойс“ има време да подобрим играта си. Сега ни предстоят мачове от Първа лига. Нямаме време, нямаме почивка. Има умора и контузени. Програмата е такава и трябва да я следваме. Надявам се, че всичко ще бъде наред“.

„Разбира се, че има позитивни неща. Създадохме няколко добри ситуации в мача. Състезателите могат и трябва да си вярват“.