Грозни сцени: Треньор удари колега след контрола в Северозапада

Със страшен скандал завърши контролата Балкан Ботевград – Локомотив Мездра (2:3), информира „Конкурент“. Tреньорът на гостите Диан Попов е бил ударен първо от футболист на съперника, след това и от Иван Редовски, който е треньор и президент на Балкан.

През второто полувреме Здравко Атанасов ударил в главата Диан Попов, а след края на мача същото направил и наставникът на ботевградчани Иван Редовски, който е бивш футболист и наставник на тима от Мездра.

Треньорът на „железничарите“ потвърди информацията.

„През целия мач Редовски псуваше мен и моите футболисти. Вместо да ги успокои, той ми нанесе удар след последния съдийски сигнал. Ще сезирам БФС, защото при подобен инцидент в официален мач побойниците ги вадят от футбола поне за 1 година“, каза треньорът на Локо Мездра – Диан Попов пред „Конкурент“.

Мачът ще се запомни със скандалното съдийство на местни рефери, които отсъдили 4 дузпи в срещата, допълва изданието.

Иван Редовски опроверга категорично обвиненията на Диан Попов.

„Няма нищо вярно в това, че съм бил този човек. Аз със заплатаджии не се занимавам. От 9 години давам пари за футбола в Ботевград, а това човече, което се е оплакало, няма да обсъждам.

Мачът беше здрав. Никой никого не е бил. През първото полувреме реферът изгони техния нападател за псувни и реплики от него. Тогава треньорчето им влезе за първи път на терена. До края на мача го направи още няколко пъти… Ние се държахме даже прекалено възпитано. Никой не е бит. А това човече не спря да ни обижда и псува – мен и футболистите ми“, заяви Редовски.