Голямата любов на Камен Во с изумителен удар в Париж

Какъв български удар в Париж! Голямата уж любов на Камен Воденичаров от началото на демокрацията стана един от водещите фотографи в модния бранш.

Бившият топ модел Елина Кешишева, за която родния шоумен никога не е криел, че е най-романтичната му връзка, засне последната световна кампания на Диор и предизвика фурор. През последните години атрактивната Кешишева действа успешно като фотограф, а най-големия й удар е да реализира пролетно-лятна кампания на френската модна къща.

Поразяващите кадри обиколиха най-големите световни модни форуми и сайтове, където критици остават зашеметени от работата на българката, както и от тоалетите на луксозния бранд. Критиците дори сравниха нейните творения с картини на италианския художник Караваджо, който умело използва светлосенките, за да пресъздаде перфектния момент.

От Dior споделят, че чрез тази кампания искат да покажат големите постижения на изкуството в различните негови форми – от Вирджиния Улф до колажите на Лучия Маркучи, от които е вдъхновена и част от колекция на модната къща за 2021 г.

Елина е един от топмоделите на България през 90-те години. На 21 г. заминава да работи в Париж. По време на ревю се запознава с бъдещия си съпруг Давид, който е фотограф, и неочаквано открива, че това е нейното призвание. Вече почти 20 години българката е зад обектива, като заснема редица знаменитости като Даян Крюгер, Фарел Уилямс, Уини Харлоу, Анди Макдауъл и др.

През 90-те Кешишева дълги години е муза на Камен Воденичаров, с когото имат бурна връзка. „Това е най-романтичната ми връзка. Сега взаимоотношенията ни са много добри, тя има една прекрасна дъщеря от нейния съпруг, но се раздели с него“, разказа преди време актьорът. „Когато имам възможност, ходя до Париж, където тя живее.

Имаше един период, в който не се бяхме виждали, всеки имаше свои си задачи. Но през последните няколко години се виждаме по-често и аз доста по-често пътувам до Франция“, сподели още Воденичаров за непрестанната си връзка с голямата си любов.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share