Големи промени през май чакат хората, родени на тези дати

Големи промени през май чакат хората, родени на тези дати

Влиянието на ретроградния Меркурий ще се усети най-силно в края на май за хората, родени на определени дати. Техният живот ще бъде белязан от драстични промени и започването на нов етап.

Това се отнася най-вече за родените между 17 май и 25 май. В периода на ретрограден Меркурий тези хора могат да получат прозрения, както и да имат много нови идеи, които ще им изглеждат изключително интересни. Но заедно с озарението и вдъхновението, тези хора ги очакват и неблагоприятни тенденции.

До края на ретроградния период за тях ще е по-добре да не започват работа по нови проекти, а може би дори и до средата на юли, когато слънцето отново ще срещне Меркурий.

Трудности очакват и хората, родени на следните дати – Водолеи, родени на 15 февруари, Риби, родени на 23 февруари, Лъвове, родени на 19 август, Деви, родени на 28 август, Скорпиони, родени между 19 и 26 ноември.

В периода до 3 юни те ще почувстват максимално вътрешно напрежение. Но в опита си да подобрят ситуацията, има риск да не постигнат никакви резултати. Препоръката към тях е да са изключително внимателни, да не вземат важни решения и още повече да не инвестират през този период.