Глобиха с 3 бона дрифтър, едва не убил дете

Джигит с БМВ си спретна истинско шоу до ВСИ в Пловдив и за малко да предизвика страшна трагедия. Поведението му, обаче, е санкционирано. Магистратите от Районния съд в града под тепетата му определили 3000 лв. глоба и година без книжка. Шофьорът обжалвал, но вчера Административният съд го поряза окончателно и официализира наказанието.

Около 21 часа на 31 август миналата година тарикатът започнал да дрифти на кръстовището на булевардите „Източен“ и „Санкт Петербург“. Пътувал с гаджето си и явно се перчел с талант. Младежът с БМВ въртял гуми на кръстовището, вдигнал пушилка и изхвърчал на червено.

Направил обратен завой на светофара, като давал газ и се завъртял на 360 градуса. Пътят бил мокър, а джигитът едва овладял возилото. На няколко метра от него имало други коли, на които той отнел предимството, засякъл им пътя и те се принудили да набият спирачки. В единия от автомобилите пътувало малко дете.

Вбесените шофьори последвали БМВ-то и спрели до него на следващото кръстовище, за да се разправят. В този момент дошли служители на жандармерията, за да озаптят дрифтъра. Той бил изправен пред съда и така се стигнало да наказанието му – глоба от 3000 лв. и отнемане на книжката за година.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share