Глобете ги! Вулева и майка й без маски в трамвая

Скандалната водеща Албена Вулева и майка й Людмила Захаджаева бяха спипани от недоволни граждани да се возят без маски в трамвая. Двете дами без притеснение газят правилата за предпазване от COVID-19 в градския транспорт.

Нарушението им обаче предизвика вълна от недоволство, след като снимка на двете бе публикувана в една от най-големите групи на столичани в социалната мрежа Фейсбук. „Майка и дъщеря стоят невъзмутимо в трамвая, нарушавайки правилата за градския транспорт и COVID-19, и това са обществени личности, които дават пример“, „Думи нямам, така ли се пазим“ и „Тези двете пак газят правила, но този път се касае за живот и здраве“, са само част от негативните коментари за постъпката на Вулева и майка й.

Двете дами открай време са недолюбвани не само в светското пространство, но и сред обикновените хора, които са на мнение, че прекаляват със скандалния имидж. Припомняме ви, че и двете показаха характерите си в риалити формата „Вип Брадър“, където получиха повече критики, отколкото похвали за представянето си.

В момента не е ясно с какво се занимават майка и дъщеря и откъде изкарват прехраната си, тъй като Албена от дълго време не се изявява като водеща и журналист.