ГЕРБ и СДС заедно се регистрираха в ЦИК с 9999 подписa

ГЕРБ и СДС внесоха обемисти папки с 9999 подписa на членове и симпатизанти заедно в ЦИК за регистрацията за парламентарните избори. Двете партии се явяват съвместно на вота и избраха последния възможен ден за целта, за разлика от традицията, която бившият втори в ГЕРБ бе положил – формацията да се регистрира винаги първа за избори.

Подписите в ЦИК внесоха шефката на настоящата парламентарна група на управляващата партия д-р Даниела Дариткова, заедно с административния секретар Цветомир Паунов, съпроводени от лидера на СДС Румен Христов.

Д-р Дариткова бе принудена да зъзне на минус 11 градуса по тънък костюм, забеляза репортер на Lupa.bg. Въпреки канския студ навън тя стоически издържа и без шапка и ръкавици вкара подписите в изборната централа.

Очаква се листите на коалицията „ГЕРБ-СДС“ да станат ясни до дни.

„За годините, в които управляваме, доказахме, че имаме воля да градим България и да постигаме видими резултати. Доказахме, че можем да носим отговорност. Нашата рецепта за успех е „Работа, работа, работа“. Това и обещаваме на избирателите. Заедно с коалиционните ни партньори от СДС имаме програма с ясни цели и приоритети“, обясни д-р Даниела Дариткова.

Тя подчерта, че председателят на партията – премиерът Бойко Борисов, също ще бъде водач на листа. Като невъзможни партньори от коалицията ГЕРБ/СДС посочиха БСП и „Атака“ на Волен Сидеров.

Previous post Хотелиерите от Халкидики плащат 50% от PCR тестовете, за да спасят сезона
Next post Ресторантьор: Доставките на храна са едва 10-15 % от оборота