Георги Марков: Ковид е биологично оръжие! Ние сме в трета световна война

„Това ще е най-тъжната Коледа в историята на Европа. Какви коледни базари. Франция не е затваряла ресторантите през Вторатата световна война, сега ги затвори“, каза в ефира на БНТ депутатът Георги Марков.

„Изумен съм от поведението на Румен Радев, че българите умирали не от коронавирус, а от хаос в държавата. Той остави България без президент по време на чума, защото не направи минимални усилия да олицетворява единството на нацията. Какъв хаос е създал Борисов. Радев го създаде с вдигнатия партизански юмрук“, разгневи се Марков.

„Сега сме в Третата световна война. Ковид е биологично оръжие. Тази година е година черните забрадки. Проф. Александър Чирков ми каза, че това е манипулиран вирус“, поясни Георги Марков, който бе приятел с покойния медик.

„Ако бяхме слушали Радев, сега трябваше да правим избори. Борисов се справи блестящо по време на първата вълна. И се яви Мангъров, който обяви да се лекуваме с аспирин“, поясни Георги Марков.

В Унгария пристигнала руската ваксина преди две седмица. Вече започнал да се прави иминузационният календар, заяви още той.

Previous post Наш модел проби в Ел Ей, а мечтае за каравана на морето
Next post Радосвет Радев: Големият проблем ще е, когато коронавирусът си отиде