Ген. Атанасов иска край на „Борисовата корумпирана държава“

Управляващите и Борисов направиха всичко възможно да се докопат до редовните парламентарни избори. Ние от Демократична България сме готови за вота още от миналото лято, надявахме се на предсрочни избори. Това коментира ген. Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България и председател на Демократи за силна България.

Той отправи критика защо още няма здравен протокол как ще се провеждат изборите. Запита и защо не се говори за ваксинацията на членовете на изборните комиии. Ген. Атанасов допуска и манипулация на резултатите. По думите му вместо да се готви да оглави някоя листа на ГЕРБ, здравният министър трябва да си свърши работата.

„Искаме нормални за обстановката избори, защото държавата има нужда от промяна“, коментира Атанасов пред бТВ.

Ген. Атанас Атанасов не отговори на въпроса с кого ще управлява Демократична България, но обеща, че Демократична България няма да участва в управлението на ГЕРБ и БСП. Той призова хората да гласуват, за да има висока избирателна активност.

„Този вот е за или против Борисовата корумпирана държава“, категоричен бе политикът.

Ген. Атанасов потвърди, че Корнелия Нинова е разговаряла с Христо Иванов. Разговорът е бил на експертно ниво, но това не означава преговори за управление.

Ген. Атанасов говори и за кмета на р-н „Триадица“ Димитър Божиков, който е член на Демократична България.

„Кой носи отговорност, трябва да решат съответните разследващи органи. Почна много да се спекулира. Отговорността е между доставчика на ел.енергия и клиента на тази услуга. Много трагичен, неприятен случай“, отбеляза той.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share