Гардове и полицаи едва пребориха пияна рускиня от кръчма

Гардове и полицаи едва пребориха пияна рускиня от кръчма

Мъртвопияна рускиня изуми охранители и полицаи с поведението си в асеновградско заведение. Случката се разиграла около обяд миналия петък. Разведена жена влиза в заведението „Омония“ на ул. „Стара планина“ в Асеновград заедно със свой авер.

Веднага започнала да се налива с вино, като не след дълго се опиянила и започнала да притеснява клиентите, дори прегръщала единия от тях. Сервитьорката не издържала на пиянските изцепки и се намесила, като помолила рускинята да напусне заведението или да си седне на мястото и да мирува.

Пияната жена, обаче, продължила да буйства и да нарушава реда. Тогава сервитьорката сигнализирала служителите на СОТ-а. Още с идването на двама охранители, рускинята започнала да ги обижда, като ги наричала „мутрите на Бойко Борисов“, а към единия извикала „Махай се от тук, дебело прасе“.

Част от клиентите на заведението си тръгнали, притеснени от разигралия се цирк. Охранителите се опитали учтиво да помолят жената да напусне, но тя се дърпала. Тогава се намесила и полицията. Рускинята не изпълнявала разпорежданията на униформените, започнала да ги бута и да им крещи, което наложило помощни средства и физическа сила за вкарването й в патрулката. Откарали я до полицейското управление, където ѝ съставили акт за дребно хулиганство. Пияната жена отказала да го подпише.

Била изправена пред Районния съд в Асеновград, като магистратите ѝ определили административно наказание „глоба“ в размер на 100 лв.