Гала завидя яко за „ритонките“ на Катя

Гала завидя яко за „ритонките“ на Катя

Тв иконата Гала обикновено се мазни на гостите си по сценарий. Тази сутрин обаче тя мина всякакви граници с естрадната лъвица Катя от дует „Ритон“, която се появи в студиото на Нова телевизия с шеметна зелена шапка и тоалет в същия цвят.

Блондинката буквално шпаклова с комплименти едрогърдата си гостенка с ласкателни думи и изля цялата си любов. Гала започна с комплимента: „Много сте хубави! Абсолютен факт е, че ви обичам! А от теб Катя не мога да откъсна очи. Сигурно вече ти е писнало да чуваш как казвам, че те харесвам и физически.

Изглеждаш в невероятна форма, наистина!“, възхитена бе водещата на „На кафе“, с което смая зрителите си. Гостенката й видимо се изчерви и върна жеста, като сподели, че тя и мъжът й също много я харесват, обичат, пише „Хотнюз“.

След похвалната реч, плевенчанката отсече, че по време на пандемията, хората са се освинили, а Катя определено е успяла да се запази в топ форма. „В началото и ние бяхме така!“, не скри Здравко. „Така беше по време на първия локдаун. Затова реших, че след като първия е работил срещу мен, то втория ще работи за мен. Спаси ме, че не идваха гости, не ходехме на гости. Не се изкушавахме от купони, не се хранехме късно вечер, което е най-големия проблем, защото при някои хора метаболизма спира да работи след шест вечерта“, обясни Катето.

„Изчезна оправданието“, допълни я любимият й. Затова семейството е изградило нов режим на хранене – между 12 по обяд и четири следобед