Гаджето на Киро Скалата вбеси зрителите на „Черешката на тортата“

Гаджето на Киро Скалата вбеси зрителите на „Черешката на тортата“

Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на „Черешката на тортата“ с пълната липса на умения в кухнята, но огромни претенции, пише Hotnews.bg. Представената като модел, певица и организатор на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута. Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като „домат шмеркезе“, като за първи път виждаше пош. Купи готов боб от буркан, а опитът ѝ да нареже краставицата на купчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни.

Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, а накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със Скалата. Той е един от големите победители в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той успя да се скара с Люси Илирионов за колориите в храната, но грабна плакета, припомня Hotnews.bg.

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването. „Шеф Манчев, от къде го изкопа това недоразумение в кухнята! По голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка. „От къде се взе това същество, обстановката е пълен кич…, не може да готви, не може да създаде приятна обстановка, масата е зле подредена, не знам какво изобщо прави в това предаване, ще ме откажат да го гледам, тази КИФЛА няма място в това предаване“, коментира друга.