Гаджето на Денис Теофиков: Оплакваше се от мрачни мисли в последните 3 дни

Гаджето на Денис Теофиков: Оплакваше се от мрачни мисли в последните 3 дни

Приятелката на трагично загиналия поп-фолк певец Денис Теофиков – Алекса Ангелова, проговори броени часове след новината за смъртта му.

„Почивай в мир, любов моя! Обичам те!“, написа брюнетката в Инстаграм под черно-бяло видео, заснето с Теофиков.

Ужасяващо видео от нелепата смърт на младия певец от „Пайнер мюзик“ Денис Теофиков се появи в социалната мрежа TikTok. Бруталните кадри са заснети от очевидец и се вижда точното място, където кумирът на тийнейджърите е паднал. Дотук е ясно, че е скочил от 7 ет. на жилищна сграда в София.

„Не знам как е паднал, аз бях долу, само ми казаха, че просто се е хвърлил“, обяснява Алекса във видеото, а тялото на любимия й е на метри от нея.

В същото време силиконовата Алекса Ангелова, гадже на самоубилия се вчера певец, изля мъката си по загубата на гаджето си с клип в TikTok и бе разкритикувана за тази постъпка.

„Как не те е срам?!!!!! Тик Ток, сериозно ли?!!! Надявам се полицията да си свърши работата и да разбере какво се е случило!“ – пише фен на младия певец.

Потребителят ive.1616 пише: „Ако излезе истина това, че заради теб се е самоубил направо скачай от терасата и ти, че цяла България ще те мрази“

samuil_siderov пък пита: „Таз мангалка ли погуби и уби младото момче ???“

Самата Алекса написа, че младежът е изпаднал в жестока депресия. Ето какво написа силиконовата гримьорка:

„Как не ви е срам? Как няма град доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всичките негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда! Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората без да ги познавате и да знаете цялата истина. Обичахме го и ще го обичаме да края“, написа в Инстаграм Алекса.

Малко по-късно Ангелова сподели и разочарованието си от непотвърдените версии около кончината на любимия й, като част от теориите включваха употреба на наркотици и напрежение между него и близките му в професионален и личен план.

„Как не ви е срам?! Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всичките негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда! Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!“, каза по-късно Ангелова.

CДВР излезе с официална инфoрмaция зa cмърттa нa пoп-фoлк певеца Дeниc Тeoфикoв. В 6:50 чaca нa 24 oктoмври e пoдaдeн cигнaл зa пaднaлo лицe oт тeрaca в „Цaригрaдcки кoмплeкc“ в Coфия, уточняват oт CДВР.

Нa мяcтo ca изпрaтeни пoлицeйcки cлужитeли. Кoнcтaтирaнa e cмърттa нa лицeтo бeз cлeди oт нacилиe. Пo cлучaя e oбрaзувaнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo.