Гадаене със свещ показва от какво сме болни

Гадаене със свещ показва от какво сме болни

Свещите са отлични помощници за предсказване на съдбата и примамване на успеха, късмета, финансовия растеж и любовта. И начинът, по който гори свещта, може да разкаже много за здравето ви.

Ако в живота на човек всичко е наред, поставената от него свещ гори с още по-силен пламък. При някои психични проблеми, свещта започва да „плаче“: по нея текат „поточета“. Ако линиите на потока се пресичат, това означава, че човека го грози смъртна заплаха заради тежко заболяване. Ако линията на потока тече отгоре надолу от току-що поставена свещ, това означава, че над човека тегне проклятие. Ако са два реда, две проклятия.

По-голям брой е изключително рядко срещан. Ако движите горящата свещ по посока на часовниковата стрелка пред човека и тя започне да пуши с черен дим на някое място, това означава, че вътрешните органи на това място са блокирани от болест и трябва да се лекуват. Ако потокът се формира от страната на човек, той е виновен за болестите си. Ако е от обратната, това означава, че някой му е причинил това. Ако „сълза“ се търкулне надолу от свещта отляво или отдясно, това е знак, че има енергийна намеса от някого.

Ако „сълзата“ е черна, тогава човекът е в състояние на отрицателна енергия. Когато свещите се оставят в църквата, картината остава приблизително същата както у дома, но в храма свещите понякога се огъват. Това означава, че човек е обладан от зъл дух. Потокът понякога прилича на профилите на дявола или на човека, отправил проклятието. Ако свещта угасне: покайте се, поискайте прошка от онези, които сте обидили, и простете на онези, които са ви обидили.