В Хърватия: Скуката си отиде с Божинов

Идилията, на която се радваха доскоро в хърватското градче Умаг, вече е минало, отчете пратеникът на в. „Нови лист“ от Риека. „Играчите и треньори тихичко разговаряха на групички, а на заден план звучеше музика. В миг обаче всичко изчезна за сметка на познат глас и бурни шеги.

Валери Божинов първо разговаря със спортния директор Иван Манче, последва такъв и със Сречко Юричич, за да мине после през всеки един от играчите.

„Радвам се, че дойдохме в Хърватия и срещнах бивши съотборници и приятели“, обяви Божи пред хърватската медия. „Изигра точно 26 минути (б.р. мачовете с „Интер“ и „Динамо“), но се превърна в любим герой за всички“, отчита журналистът Матео Сучич. „Риека“ има успешен сезон, нищо че не можа да бие „Динамо“.

Важното е, че отборът налага млади играчи“, коментира още Божинов. „Левски“ е в трудна ситуация, но винаги ще си остане отбор номер 1 не само в България, но и на Балканите заради своята история, трофеи, фенове. Тази година ще се стабилизираме и ще се борим за Купата на България.

В първенството сме в трудна ситуация“, коментира Валери. „Добре съм, нищо че скоро ще стана на 35 години, но все още имам сили и воля. Старая се да бъда на ниво с младите, когато видя, че могат да хапят“, завърши той пред „Нови лист“.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share