В нов чат: Божинов и Камбуров забавляват феновете

В нов чат: Божинов и Камбуров забавляват феновете

Валери Божинов, Мартин Камбуров и Боби Цонев се включиха в общ видеочат в Инстаграм със свои фенове, като почти 2000 души гледаха разговора на тримата играчи на живо. Божинов и Камбуров отрекоха да е имало напрежение между тях след появата в социалните мрежи на клип с участието на „синия“ футболист.

„Доста хора си мислиха, че има конфликт между нас, но ние просто сме много емоционални хора. Бъзикаме се помежду, без тези шеги не става. Не мога да изляза дори на тренировка без емоция, настроение, или въобще нещо, което да ме запали“, обясни Валери Божинов.

„Ти на майтап тогава просто ми каза да пием по едно кафенце. Не е имало нищо между нас, това е пълна глупост. Който те познава, знае, че ти пускаш много шеги“, увери Камбуров. „Благодаря на Марто, че уважи тази моя покана. Да видят хората, че ние сме съвсем нормални хора и всичко между нас е наред. След като продължаваш да вкарваш толкова много голове, Марто, мога да кажа, че във футбола има само можещи и неможещи. Няма значение на колко години си. Важното е, дори да си на по-голяма възраст, да показваш, че си силен на терена. Такъв е и примерът със Златан Ибрахимович, макар че той е на съвсем различно ниво. Марто, преспокойно можеше да бъдеш извикан и в националния отбор за мача срещу Гибралтар, да вкараш и да се забавляваш“, коментира Божинов.

„Боби и Ради Цоневи бяха моторът в отбора на „Левски“, вдигнаха качеството на състава, без тях сега е по-трудно. Те са добри футболисти и същевременно добри момчета“, добави 34-годишният играч на „сините“.

Мартин Камбуров сподели своето мнение и за новия наставник на „Локомотив“ (Пловдив): „Със Сашо Тунчев сме играли заедно, добър треньор е. Мисля, че ще справи отлично с „Локо“ (Пд)!“.

„Аз не се виждам като треньор в бъдеще. Това е тежко. Със сигурност е хубаво да си наставник, но тази професия е съчетана с прекалено много емоция и стрес“, разкри Валери Божинов. „След карантината на 14-ия ден направо изперкваш. Доста скучно е, разбирам те напълно“, каза Камбуров.