Вижте кои са тв сериалите с най-тъп финал

Класация на сериалите с най-неудачен финал в историята направи британското издание The Independent.

Първо място в списъка очаквано заема проектът „Игра на тронове“, чийто последен сезон силно разочарова феновете. Според мнението на автора на статията Луи Чилтън в продължение на целия осми сезон сериалът е страдал от „повествователни и стилистични проблеми“ и зрителите са останали с впечатление, че авторите на поредицата са предали любимите им герои.

На второ място в рейтинга се оказва ситкомът „Сайнфелд“ (преведен в България като „Зайнфелд“), чийто край и критиката, и публиката определят като катастрофален. Създателите му характеризират поредицата като „шоу за нищо“, обаче в края й решили да разкажат де факто за всичко и да вкарат героите в измислен съдебен процес, смята Чилтън.

Топ 3 оформя сериалът „Декстър“, разказващ за живота на сериен убиец. Коментарът е, че нелогичният финал навярно не е по вкуса на нито един зрител.

В десетката на сериалите с най-недоизкусурен финал също така влизат „Как се запознах с майка ви“, „Изгубени“, „Розана“, „Семейство Сопрано“, „Малка къща в прерията“, „Клюкарката“, „Туин Пийкс: Завръщането“.