Вергов се появи след разкритието за побоя над Диана, плещи разни за любов…

Вергов се появи след разкритието за побоя над Диана, плещи разни за любов…

Постът на Диана Димитрова отпреди няколко дни, в който тя разкрива, че е била жертва на побой на снимачната площадка, провокира редица версии, една от които, че насилието е дело на колегата й Юлиан Вергов.

До този момент актьорът не беше коментирал по никакъв начин ситуацията. Във вчерашното издание на „На кафе“ обаче, се появи, а това, което коментира изуми всички.

Странно защо Вергов бе попитан единствено за предстоящото му участие в спектакъла „С гръб към залеза“ и нито дума по темата за случилото се с Диана Димитрова, с която си партнираха в сериала „Откраднат живот“.

На въпрос какъв е неговият герой, Вергов отвръща така: „Героят е Арман – шеф в ресторант със звезда „Мишлен“. Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред световноизвестен пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия спектакъл, се смях много. Той е много специфичен актьор, ако мога да не го изложа, ще съм щастлив.“

И добави: „За любовни отношения шеф и подчинен нямам представа, не съм изпадал в подобна ситуация, Слава Богу, но пък може и да е за добро. От любовта може да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За притеснението – всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не правя изключения“, заяви той, пише show.blitz.bg.