Венци Стефанов във ВМА с коронавирус! Вили Вуцов се бори със заразата повече от месец

Венци Стефанов във ВМА с коронавирус! Вили Вуцов се бори със заразата повече от месец

Босът на Славия и член на Изпълкома на Българския футболен съюз Венцeслав Стефанов също е с коронавирус. Преди дни той е дал положителен тест за COVID-19, а заради влошено здравословно състояние се е наложило да бъде приет във Военномедицинска академия.

„По-добре съм, мерси. Трети ден съм във ВМА, тук ме лекуват. Имах положителен тест и нормалните симптоми като при всеки човек“, каза Стефанов, който утре е рожденик – става на 71 години.

„Ще бъда безкрайно щастлив, ако момчетата спечелят днес. Така ще ми помогнат по-бързо да оздравея“, добави босът на „белите“ от „Овча купел“, които тази вечер гостуват на Черно море във Варна в мач от 14-ия кръг на първенството.

Футболният треньор Велислав Вуцов също води тежка битка с коронавируса, която продължавала вече повече от месец. Бившият наставник на Левски и Славия дал положителен тест, след което се карантинирал у дома си и никъде не излизал.

В някои от дните 53-годишният Вили Вуцов вдигал температура. За момента не се налагало да бъде хоспитализира и продължава лечението си в домашна среда.