Венци скочи на феновете на „Славия“: Тези „ултрас“ да не станат „гърлс“

Венци скочи на феновете на „Славия“: Тези „ултрас“ да не станат „гърлс“

Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов скочи на феновете на тима. Както е известно, от групировката „Ултрас Славия“ поискаха промени в клуба, като призоваха и за уволнение на треньора Александър Тарханов, когото нарекоха „Смеещият се човек на скамейката, който е изпуснал юздите на каруцата още от идването си преди няколко месеца“.

„Тези „ултрас“ ли са, „бойс“ ли са, да не станат „гърлс“. Изобщо не ми се занимава с тях. Нямаха ли някакво българско име да си сложат. Били ми фенове? Защо не купуваха билети, защо не помагаха на клуба. С такива фенове, по-добре без фенове“, започна Стефанов пред „Мач Телеграф“.

„Какво ми пишат декларации? Да ме потърсят, ще седнем, ще говорим с тях, ще обсъдим случващото се. Така по медиите няма как да стане. Аз 26 години издържам този клуб, а какво са направили те? Да извадят пари от джоба си и тогава да пишат“, добави членът на Изпълкома, който наскоро пребори коронавируса.

„Знаете ли, че Тарханов изобщо не е виновен за резултатите ни. Той дойде късно и ще му трябва време, за да направи отбор, какъвто сглоби миналия път. Качествен треньор е, което се вижда по визитката му“, завърши Стефанов.