Венета от „Ергенът 1“ изля гнева си срещу продуцентите на шоуто

Колоритната Венета от първия сезон на романтичното шоу „Ергенът“ извади на показ мръсните ризи на продуцентите. Това се случи пред Глория Йорданова в нейното шоу в youtube.com.

Венета Костова сама изявила желание да разкаже подробно какви са били схемите на продуцентите. Момата, която бе една от най-изявените купонджйки в предния формат изобщо нямала и представа какво да очаква. Тя дори не харесвала Ергена Виктор Стоянов. От рекламната кампания на шоуто останала с впечатление, че ще отиде в голям лукс, ядене и пиене на корем, но била тотално разочарована от реалността в иначе красивия Бодрум.

По думите ѝ вилата не била толкова луксозна, както обещавали. 3-4 момичета трябвало да делят една спалня. Най-голямата ѝ драма била отвратителната храна и евтините напитки. А още повече се ядосала когато не ѝ дали да пуши от цигарите, които сама си донесла: „Яденето бе като от студентски стол и супер гадно!”, разкрива Венета.

Тя допълни, че продуцентите са спечелили 8 млн лева. на гърба на момичетата и драмите. Тя още не може да преглътне колко е ядосана на продуцентите и знае колко са стиснати. Тя все още изпитва страх, че може да я глобят и съдят ако проговори. Няма съмнение, че откровенията ѝ ще разгневят Радо Тушев, който е продуцент и той ще ѝ потърси отговорност за твърденията.