Вдовицата на Шарлопов води война с Кобрата, вмирисали я на кебапчета

Вдовицата на Шарлопов води война с Кобрата, вмирисали я на кебапчета

Вдовицата на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Бояна, води дългогодишна битка с Кубрат Пулев заради ориенталския ресторант на боксьора „Саут парк” разположен на входа на софийския Южен парк откъм престижния бул. Витоша“, научи „Уикенд” от запознати с битово-кулинарната драма.

Знойната блондинка обитава с децата си шикозен апартамент, разположен върху цял етаж в тузарската жилищна сграда на ъгъла на бул. „Витоша“ и ул. „Бяла черква“. Топ имотът в 9-етажната сграда, разполагаща с басейн, фитнес и СПА център на първия етаж за общо ползване на ВИП обитателите ѝ, беше купен от Стефан Шарлопов за първородната дъщеря Ева от първия му брак. След изненадващата смърт на милионера през февруари 2018 г., в баровското жилище заживяха вдовицата Бояна с три от четирите ѝ деца – дъщеря ѝ Стефани и близнаците Георги и Илия.

Катран в гламурното всекидневие на Бояна Шарлопова обаче хвърля кухнята на ориенталския ресторант „Саут парк“. Заведението е разположено точно срещу жилищната сграда и макар двата обекта да са разделени от ул. „Бяла черква“ въздуховодът на ресторанта изпраща миризмите от скарата директно в богаташкия дом на Шарлопова. „Кобрата ме вмириса на кебапчета! Заради миризмата на печено месо не отварям прозорците на жилището си.

“Вече се отказах да пускам сигнали до институциите, не обръщат никакво внимание. Съседите също не искат да се разправят с Пулев, всички отказаха да се инициира подписка за затварянето на ресторанта“, жалва се пред приятели Бояна Шарлопова.

Тя обаче не иска да се разделя с жилището си, тъй като била влюбена в гледката към планина Витоша, която се разкрива от прозорците. За жалост на заможната вдовица, тя не може да се наслади на успокоителния шум, идващ от фонтана на входа на Южния парк, защото ароматът на кебапчета и кюфтета я връхлита веднага щом отвори френския си прозорец.

Бояна Шарлопова, дъщеря на наскоро починалия оперен певец Нейо Кехайов, наследи лъвския пай от хотелската бизнесимперия на мъжа си Стефан Шарлопов след смъртта му през февруари 2018 г. Семейството притежава пет луксозни хотела в България и един в Германия 5-звездния – парк-хотел „Пирин“ в Сандански, хотелите „Янтра“ (Велико Търново), „Мургавец“ (Пампорово), „Девин“ и туристическия комплекс „Созополис“ в Созопол, както и хотела „Палменвалд“ в германския климатологичен курорт Кнайп.

Бояна Шарлопова обаче се изпокара за пари с първородната дъщеря на покойния си мьж Ева, която беше изпълнителен директор на “Шарлопов груп” и към днешна дата не е много ясно как точно е поделено наследството и бизнесът.

Що се отнася до Кубрат Пулев, то популярният спортист и двукратен неуспешен претендент за световната боксова титла придоби ресторанта на входа на Южния парк от турския кръчмар Зеки Йохсюз през 2014 г. Официален собственик на заведението се води сириецьт Худа Отман, но е публична тайна, че Кубрат е реалният шеф.

Ориенталският ресторант се радва на постоянна заможна клиентела, особено през топлите месеци на годината, когато външната градина може да се използва. Посетители на заведението твърдят, че там се приготвят най-вкусните специалитети от агнешко месо и турски и арабски кебапи.

Живущите наоколо обаче тихо роптаят срещу ресторанта, тъй като вечер там се събирали да гуляят десетки шумни спортисти от силовите спортисти и често се стигало до шумни спречквания.