Ваня Григорова: София снощи приличаше на Париж

Очакванията ми са съдът да разгледа документите и доказателствата и да вземе решение съобразно законността и справедливостта. Това каза пред журналисти Ваня Григорова, която беше кандидат за кмет на София, издигната от „БСП за България“. Коментарът си тя направи преди заседанието на Административния съд в София по делото за изборите за кмет в София.

Попитана за вчерашните сблъсъци между фенове и полиция, тя коментира, че не може да каже какво се е случило. Това, което виждаме, е смущаващо, каза Григорова. По думите ѝ случилото се снощи е много твърд подход, предприет срещу запалянковците и футболните фенове, и е редно някой да поеме отговорност за това.

Тя отбеляза, че недоволството към управлението на БФС е много сериозно, но видяното насилие не е непривично за европейска държава. Напротив, София снощи приличаше на Париж, но не би трябвало по този начин да се решават тежките проблеми, които има във футбола, добави Григорова.

Относно изпратената покана за разговори от Васил Терзиев към Корнелия Нинова, Григорова коментира, че могат да си водят каквито искат разговори, но тя е общински съветник, който не е част от БСП, и тези разговори нямат отношение към нейната позиция в Общинския съвет.

Previous post Нинова: Дадоха време на сглобката да продължават да си извиват ръцете
Next post Царево очаква 40 млн. лв. за възстановяване след наводнението