Ваня Григорова към Васил Терзиев: Ще се видим в съда!

Имаме двойно увеличение на хората, които са повярвали в нас и са ни подкрепили между първи и втори тур. Това заяви Ваня Григорова. Тя се изправи срещу Васил Терзиев на втория тур на кметските избори в София.

„На първия тур успяхме да се преборим с едната коалиция със сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката. Срещу нас беше впрегнат целият властови, финансов, управленски, включително технически ресурс, с който разполага сглобката в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Въпреки това ние водим в 13 от 24 района в София“, отбеляза Григорова, която беше кандидат на левицата.

Дадохме надежда на много хора, че София може да бъде различна, добави бившата синдикалистка.

„И до последно ще се борим за всеки глас, защото за нас всеки софиянец е важен. Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние. Това означава между 3 и 5 хиляди гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави г-н Терзиев когато и ако съдът реши, че тези резултати и начина, по който бяха постигнати бяха законосъобразни“, каза още Григорова.

За нас тези избори не са приключили, заявиха от предизборния щаб на Ваня Григорова. В момента те правят проверка секция по секция. „Вече имаме достатъчно основания да оспорим крайния резултат на изборите. Няма да допуснем победата да бъде открадната“, заяви председателят на БСП – София Иван Таков.

„Продължаваме да получаваме сигнали за груби намеси в изборния процес. Ще направим това, което демократичния процес ни позволява – ще покажем доказателства и свидетелства на хора, за да може нашите избиратели да са сигурни, че сме направили всичко, за да защитим техния вот“, посочи още Ваня Григорова.

Previous post Правителството свали на 5 000 лева тавана при разплащания в брой
Next post „Спаси София“ се цепи от Васил Терзиев, ако направи „сглобка“ с ГЕРБ