Валери Симеонов: Пет квартални хулиганчета от Благоевград се появили с кофи

Цвета Караянчева е обаятелна жена и достоен председател на Народното събрание. Защо! Вие не я ли харесвате като жена! Това попита Валери Симеонов, лидер на НФСБ пред Нова.

Той се ядоса на водещите за темата с оставката на Караянчева. „Претоплена манджа, каква оставка, какви пет лева“, изригна той, „Пет квартални хулиганчета от Благоевград се появили с кофи“.

Той защити Караянчева за прочутото изказване в Лом относно протестиращите и метрото. „Това е партийно събрание. Вие знаете ли какви простотии говорят Нинова и Карадайъ на своите събрания“, попита Валери Симеонов и добави, че има запаси.

Той се нахвърли няколко пъти върху Виктор Николаев. И разкри, че от прозореца на МС видял водещия да протестира срещу него, когато митинг поиска оставката му като вицепремиер и се стигна до такава. „Но не съм искал да ви уволнявам“, усмихна се депутатът.

Той сравни протестиращите с червени кхмери и народната милиция след 9 септември, която разстрелвала опонентите. И се успокои, че последните нямат калашници.

За Валери Симеонов президентът Радев е „вечно сърдитото дете, което тропа с крака“.

Накрая бившият вицепремиер призна, че е пуснал сигнал срещу депутатите от БСП, които не носят маски. И ние имаме семейства, родители, защо ще ни заразяват“, избухна Симеонов.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share