Валерия от „Ергенът“ е натрупала дългове от 12 хил. лв. при ветеринари

Моделът Валерия Георгиева, която се похвали с успех в чужбина, е една от най-активните участнички във втория сезон на „Ергенът”. Тя се бори със зъби и нокти за любовта на Евгени Генчев, но конкуренцията е доста сериозна.

Цял живот Валерия е била вегетарианка, а през 2018 г. решава, че иска тотално да изключи животинските храни и става веган. През 2015 г. Валерия Георгиева и нейна приятелка основават собствена организация за защита на животните. Тя споделя, че още от малка е искала да помага на животните и с този приют е сбъднала мечтата си. През 2019 г. организацията ѝ се грижи за над 50 кучета, като разчита на дарения, с които да се покриват многото медицински манипулации, необходими за спасяването на животинките.

Проверка на „Уикенд” показа, че красавицата дължи 12 000 лева на две столични ветеринарни болници. На едната от клиниките риалити героинята има да дава 9622 лв., а на другата – 2254 лв. Самата Валерия не крие, че иска да помага, но няма достатъчно дарители, а сама не се справя да покрива финансовите нужди на четириногите. Тя търси осиновители, които да гледат кучетата и котките в добри условия и с любов. Красавицата агитира и за виртуално осиновяване, при което превеждаш около 30 лева на месец и се водиш собственик на животното, докато то си намери постоянен дом, като му покриваш нуждите от храна и обезпаразитяване.

Валерия твърди, че харчи цялата си заплата и всяка стотинка, за да се грижи за бездомни кучета и котки. Красавицата работи като модел в чужбина. Тя е предпочитано рекламно лице в Япония и често може да бъде забелязана в тамошните реклами.

Всички пари, които припечелва от хонорари, влага в развитието на приюта. Девойката дори спи с кучетата в леглото си. Самият ерген остана ошашавен от Валерия и кучетата ѝ при първата им среща като иронично попита дали ще има място за самия него в леглото ѝ, а не само за четириного.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share