Българи мамени от „Нетфликс“, теглят им парите при спрян абонамент

Американският гигант „Нетфликс“ е измамил българи, като след прекратяване на абонамента, им е взимал пари, сигнализира потърпевш абонат от София.

„Прекратих си абонамента от сайта им, след което получих потвърждение, че той е прекратен. След около 6 месеца забелязах в банковото ми извлечение, че всеки месец от американската фирма са ми дърпали пари от сметката, като дори са направили абонамента на максимално високата сума, на каквато аз не бях абонат“.

След повторно писане до „Нетфликс“ и повторно спиране на абонамента, американците повече не изтеглили и лев от сметката на потърпевшия Николай Иванов. За сметка на това обаче, мейлът му се запълвал с нагли покани да си възстанови абонамента, пише „Лупа“.

Преди около година и нещо „Нетфликс“ реши да спре българските субситри, след като те бяха такива, че никой не можеше да разбере какво се превежда.

Заради махането на родните субситри, десетки българи се отказаха от услугата, въпреки че като съдържание американската платформа излъчва изключително качествени и интересни филми.