БФС поряза здраво Венци Стефанов и Бодуров

Дисциплинарната комисия към БФС наложи солени глоби на ЦСКА, „Славия” и „Ботев” (Враца) заради неправилно подадена информация към Антидопинговия център. Първите два тима трябва да платят по 1000 лева, а врачани 500.

Наказан е и босът на „Славия” Венцеслав Стефанов за нанесени обиди към съдията след мача между неговия тим и този на “червените” в последния кръг. Стефанов ще трябва да плати глоба в размер на 5000 лева. Санкцията му е сериозна, защото става въпрос за рецидив. Веднага след мача от Съдийската комисия протестираха срещу нападките му към рефера Никола Попов и обявиха, че ще настояват за сериозни последствия.

Тежко наказание отнася и защитникът на „Пирин” (Благоевград) Николай Бодуров заради поведението си на мача между “орлетата” и „Хебър” (Пазарджик). Тогава той получи червен картон за удар без топка в главата на Живко Петков, наплю го, а след това посегна и да удари в корема вратаря на пазарджиклии Александър Любенов. Капитанът ще отсъства от терените 7 мача и ще трябва да плати 500 лева глоба. Наставникът на „орлетата“ – Уорън Фийни вече увери, че ще проведе разговор с капитана на благоевградчани относно неговото поведение.

Previous post Как да се отървете от подутината след инжекция?
Next post Тази държава се превърна в истински оазис по време на пандемията