Буркан с яйце до леглото чисти уроки

Хората с лоши очи могат да предизвикат уроки и да изпратят към вас отрицателна енергия. Ако често ви боли главата, чувствате се напрегнати и нервни, най-вероятно сте урочасани. Така наречените уроки могат да засегнат вашето енергийно поле и да предизвикат както психически, така и физически дискомфорт.

Изпратената към вас негативна енергия може да доведе до главоболие, безсъние, умора, апатия, неприятности в семейството и на работното място.

Има много методи за премахване на уроки, като най-предпочитаният е лошата енергия да бъде премахната от жена, която се занимава с този вид ритуали. Ако обаче не познавате подобна, може да разчитате на себе си, за да се справите с проблема.

Ритуалът може да бъде изпълнен в домашни условия. За него се нуждаете от буркан или чаша с вода и едно яйце. Счупете го и го пуснете във водата. Легнете в леглото и поставете буркана максимално близо до главата си.

Добре е да останете така няколко часа. Когато времето изтече, погледнете в буркана. Ако яйцето е в първоначалното си положение, то вие не сте били засегнати от уроки. Ако обаче от белтъка се точат нишки или жълтъкът изглежда като забулен, това означава, че яйцето е изтеглило вашата отрицателна енергия. Повторете ритуала за премахване на уроки и на следващата вечер, за да сте сигурни, че сте се освободили от лошата енергия.