Бум на самоубийства: 69-годишен скочи от 11-ия етаж в Силистра

След като по-рано днес 29-годишен младеж скочи от 5-ия етаж на пловдивска болница и се самоуби, възрастен мъж в Силистра също полетя от прозореца.

69-годишен мъж е скочил от 11-ия етаж в Силистра, след като е избягал от болницата днес преди обед.

Мъжът е бил настанен в лечебното заведение преди два дни – в инфекциозно отделение след положителен тест за коронавирус. Живеел е в Дома за стари хора в Силистра.

Сутринта по време на визитация е бил в стаята си. След това е изчезнал, като никой не го е видял да напуска сградата и района на болницата.

Починал е на място след падане от 11-ия етаж на един от високите блокове по ул. „Никола Вапцаров“. Сигналът е бил подаден в полицията към малко преди обяд.

Междувременно днес сутринта в Пловдив се разигра друга трагедия – 29-годишен мъж скочи от 5-ия етаж на местна клиника. Младият мъж не е оставил предсмъртно писмо, няма данни и за депресия. Той се е лекувал в клиниката от заболяване, което не е застрашавало живота му. Бил е в стая с по-възрастен пациент, но с оглед мерките за COVID, между тях имало параван. Рано тази сутрин около 6.30 часа по-възрастният мъж чул шум, а малко след това тупване на земята.

Previous post Предлагат столична улица да носи името на проф. Александър Чирков
Next post 14-годишен българин „научи“ IT-програми да говорят и преразказват на български