Брутално! Зарязан мъсти на гаджето с домашно порно в нета

Брутално отмъщение с домашно парно край Пловдив разбуни духовете в социалните мрежи. За скандалния случай разказа адвокат Милена Кадиева, изпълнителен директор на Фондация „Джендър алтернативи“ в града под тепетата.

Момче и момиче в едно от малките населени места в областта имали дълга връзка. Имайки доверие един в друг, те решили да си направят интимно видео. Впоследствие двойката се разделя, а момчето решава да си отмъсти. Прави това, като качва снимания секс в социалните мрежи.

„За него това е геройство, но за момичето е изключителен срам и довежда до невероятна драма, включително до депресия с мисли за самоубийство“, коментира адвокат Кадиева.

Веднага с момичето, което е ученичка, е започнал работа психолог. Проведени са разговори с директора, случаят е докладван на ГДБОП, за да може видеото да бъде свалено по най-бързия начин. Подадена е жалба срещу разлюбения Ромео в прокуратурата.

„За щастие, след много усилия, видеото беше свалено. Момичето реши, че ще продължи да посещава това училище въпреки всичко. Реши да се бори с всички сили с тази ситуация и да не посяга на себе си. Осъзна, че когато има проблем, винаги насреща има хора, готови да й помогнат“, коментира адвокат Милена Кадиева.