Бруно Акрапович: ЦСКА е най-големият отбор в България

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че е бил изненадан от решението на собственика Гриша Ганчев да се оттегли от клуба. Специалистът разкри, че в днешния мач срещу „Черно море“ новото попълнение Жорди Кайседо ще замени трансферирания в „Ростов“ Али Соу.

„Винаги имам план Б и план C. План Б е Жорди Кайседо, а план Ц е Бисмарк. Кайседо е картотекиран и може да започне утре, а Бисмарк се надявам да бъде на линия за следващия мач.

Всички бяхме изненадани от новината за оттеглянето на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Но това се случва във футбола и трябва да приемем ситуацията като професионалисти. Надяваме се на позитивно развитие, няма нищо ново за мен и за играчите. Трябва да се концентрираме върху предстоящия мач. Виждам, че играчите искат да се раздават на терена и да дават всичко от себе си. Трябва да влизаме в единоборства, да сме агресивни и да събираме точки. Това може да е нашият единствен отговор на тази ситуация. Говорим много с играчите и виждам позитивна реакция. Аз съм треньор, грижа се за спортните неща. Благодаря на Ганчев, че ми даде такъв силен отбор да работя. Продължаваме в същата посока. Всички искаме да зарадваме нашите фенове с победи“, коментира Бруно Акрапович на пресконференция преди двубоя с „Черно море“.

„ЦСКА е най-големият отбор в България и ще остане най-големият отбор занапред. Тук няма никакво съмнение. Клубът функционира по този начин. Играчите си вдигат цената и се продават. Не само тук е така. Жеферсон е близо до завръщане в игра, но заради студеното време и отличната игра на на неговата позиция Тибо Вион, не искам да рискуваме с Жеферсон и няма да бързаме с връщането на терена. За Бисмарк – раздава се на тренировките, но той е от страна извън ЕС и е малко по-трудно с регистрацията, но се надявам да бъде картотекиран за следващия мач. Няма да пазя играчите, които висят с картони. Винаги пускам най-доброто, с което разполагам. Черно море разполага с качествен отбор и за всеки е трудно да играе срещу тях, но утре сме домакини и ще атакуваме с цел да спечелим три точки“, коментира още Бруно Акрапович.

Previous post Синът на Хю Грант се наръга в лицето
Next post Кметът на Скопие изтрива войводите, заменя ги с партизани и Ленин