Борислав Цонев: Надявам се до два-три месеца да се върна

Борислав Цонев: Надявам се до два-три месеца да се върна

Халфът на „Левски“ Борислав Цонев получи наградата си за „Футболист на месец септември“. „Искам да благодаря за наградата и на хората, които са гласували за мен. Искам да благодаря на моите съотборници и на моя отбор“, сподели Цонев. Той изрази надежда, че до два-три месеца ще може да се завърне.

„Чувствам се добре. Минаха два месеца от операцията. В напреднала фаза сме на рехабилитацията. Надявам се до два-три месеца да се включа в отбора. Радвам се, че вече съм здрав и ще мога да ходя на стадиона и да се чувствам като нормален човек“, добави халфът.

„Брат ми се чувства добре. Заедно сме постоянно. И по време на карантината бяхме заедно. Горе-долу същите неща се отнасят и за него. Изисква се време и всичко е строго индивидуално.“

„Треньорът и докторът ще трябва да преценят кога ще може да вземем участие.“

„Все още не сме говорили със Славиша Стоянович. Само разменихме няколко думи. Не сме говорили за по-специални неща. Надявам се скоро да имаме възможност да го направим.“

„Ние сме играли с Ради два мача. Той вторият дори не успя да си го изиграе. Нормално е нещата да не се получават така, както ние искаме. Нормално е в един отбор, когато няма резултати треньорът да си подаде оставката. Очакванията в „Левски“ винаги са за победа. Лошото е, че футболистите не са в оптимално състояние заради коронавируса“, каза още Борислав Цонев.