Божана Кацарова даде смела заявка за участието си в „Сървайвър“

Божана Кацарова даде смела заявка за участието си в „Сървайвър“

Звездите участници в новия сезон на „Сървайвър“ вече са ясни, а сред тях на всички им прави впечатление Божана Кацарова. Кулинарката, която спечели „Мастър шеф“, ще пробва късмета си в още едно риалити, но феновете на шоуто отсега ѝ вещаят провал, пише Шоу Блиц.

Най-запалените почитатели на шоуто смятат, че готвачката не е физически подготвена и няма място сред останалите тренирани участници. След като от бТВ обявиха всички популярни участници, Божана написа доста интересен статус в социалните мрежи.

„След завършването на survival Ibiza, survival Tulum и много други места за оцеляване по света, наричат това абсолютно риалити шоу сбогом за няма нужда да споменаваме, че ще бъде “ДА НЕ ИЗПУСНЕШ ЕПИЗОД БРАТЛЕ” ! Както обикновено може да ме очаквате в ПЪЛНА СИЛА. 50 нюанса ориз…. Хайде“, закани се тя.

Сред мненията в интернет преобладават тези, че Божана ще бъде по интригите и скандалите, а останалите ще я носят на гръб в игрите, особено когато има силова част. На фона на спекулациите близки до Божана издадоха, че в последните години доста се е променила и е започнала да тренира, което ще си проличи по време на игрите в шоуто.

Божана е напът да бие Ваня Джаферович по брой покорени формати. Тя е един от големите победители в „Мастър шеф“, след това участва и във „ВИП Брадър“, а сега е успяла да се намърда и в „Сървайвър“. В мрежата се шегуват, че от есента може би ще я гледаме и в „Маскираният певец“, а защо не и в „Като две капки вода“.